Kahramanmaraş’ta uzun zamandır tartışmalara neden olan Önsen Köprüsü artan yağışlar nedeniyle kapandı. Bölgeden geçmek için yola çıkan vatandaşlar ise yolun kapanması nedeniyle geri çevrilerek Aksu’yu kullanması söyleniyor.
Yaz aylarının başlarında toprak yol açılarak batı mahallelerine gidişler Önsen Köprüsü projesinin olduğu yoldan başlamıştı.
Şehir merkezine daha yakın olan Önsen Köprüsü henüz yapım aşamasında ancak, belediye bölgeye geçişleri toprak yol üzerinden açmıştı.
Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta başlayan yağmurun ardından akar suyun seviyesi yükselerek açılan yolun kapanmasına neden oldu.
Alınan bilgiye göre bölgeden geçişler durduruldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde yola kum döşeyerek çukurları kapatmıştı.
YORUMLAR